Skip to main content

Inspiration til dit

unikke smykke

Her kan du finde inspiration til dit unikke smykke. Det kan designes som helt nyt smykke, eller vi kan bruge dit gamle guld og den historie, der ligger bag. Smykket bliver skræddersyet til at afspejle dine minder på en måde, der er tidløs og betydningsfuld.

Om Guldsmed Ø

Guldsmed Ø er en smykkeforretning i Skive med værkstedsbutik i Krabbesholm Skov. Smykkerne er håndlavet, unikke og balancerer mellem det rå og elegante. Marie Østergaard har specialiseret sig i at skabe tidløse og personlige smykker, som fortæller en historie…

Kom forbi butikken eller aftal tid

Inspiration – når smykket skal have en særlig betydning

Hos Guldsmed Ø er målet at skabe smykker, der indkaspler minder og gør smykket til en gave for livet. Find inspiration til, hvordan du kan indfange din historie og lægge den i en stærk og betydningsfuld gave til dig selv eller en, du holder af. Hvert smykke, der forlader værkstedet, er en fortælling eller påmindelse om kærlighed, indkapslet i metal og ædelsten. Disse smykker bærer på betydningen af livets store øjeblikke og fører dem videre til kommende generationer.

Gammelt til nyt: når historien skal gå videre

Har du et gammelt smykke, som skal opdateres eller laves om? Smykker som går i arv gemmer på stor betydning og historie, men får somme tider brug for en upcycling. De gemte smykker kan blive til nye, uden at miste deres historie. Det kan gøres med små ændringer eller ved at bruge råmaterialet til nye smykker. Læs mere om personlige smykker fra gammelt til nyt.