Skip to main content

Nye unika smykker,

klar i butikken

Guldsmed Ø er kombineret værksted og butik. Hér kan du se guldsmeden arbejde og udvalget af færdige sølv- og guldsmykker. Sortimentet indeholder både prisvenlige og eksklusive kvalitetssmykker. Se galleriet og vælg mellem et eksklusivt udvalg af unikke smykker til dig selv eller som kærlighedsgave.

Værkstedsbutikken
i skoven

Værkstedsbutikken
i skoven

Kom forbi i åbningstiden eller aftal tid til et besøg.

Kig forbi butikken eller aftal tid

Drømmer du om et personligt smykke? Book tid til samtale hér.

Nye unika smykker i butikken

Vælg kategori eller se alle smykker længere nede.

Nye unika smykker - alle kategorier

Nye unikke smykker – den personlige gave

Unikke smykker som gave er en særlig gestus. Det er en måde at vise, hvor meget du værdsætter den person, du giver smykket til. De er en personlig erklæring og et symbol på følelser.

Når du vælger et unikt smykke som gave, skaber du et mindeværdigt øjeblik for både giver og modtager. Uanset om det er en diamantring, et håndlavet armbånd eller et smukt vedhæng, bringer et unikt smykke altid glæde og betydning til lejligheden.

Gammelt til nyt – når de gamle smykker får nyt liv

Har du gamle smykker, som du gerne vil give videre som en unik gave? Læs mere om, hvordan Guldsmed Ø kan opdatere de gamle smykker, uden at de mister deres hisorie. Der kan være tale om små justeringer, opdeling i flere smykker eller brug af materialerne til helt nye unikke smykker.

Besøg Guldsmed Ø i Skive og få hjælp til at omdanne dine gamle smykker til noget nyt og betydningsfuldt. Lad minderne leve videre i smykker skabt med kærlighed, dygtighed og en forståelse for det, der betyder noget for dig og det menneske, som skal bære smykket.