Skip to main content

Smykker med en

personlig historie

Personlige smykker indkapsler minder og livshistorier, men får somme tider brug for en opdatering. De kan blive til nye personlige smykker, uden at miste deres historie med små justeringer eller ved at smelte det gamle guld om.

Værkstedsbutikken
i skoven

Værkstedsbutikken
i skoven

Kom forbi i åbningstiden eller aftal tid til et besøg.

Kig forbi eller book en tid

Få en snak om dine ønsker for personlige smykker. Jeg vil gerne høre historien bag det smykke, du drømmer om. Har du et gammelt smykke, som skal laves om til et nyt arvestykke? Tag det med, så kan jeg hjælpe med at binde gammelt og nyt sammen i en ny og særlig udgave.

Gammel til nyt:
inspiration til personlige smykker

Personlige smykker – når du vil give historien videre

Tag de gamle smykker med på værkstedet, så får vi en snak om dine ønsker for et nye personlige smykker. Nogen kommer med et enkelt smykke – andre med et helt smykkeskrin. Nogle smykker deles i flere, så hele familien kan få et lille stykke historie. Det er en måde at bevare de øjeblikke og historier, der er knyttet til smykkerne, og videreføre dem til fremtidige generationer.

Marie er ekspert i at lytte til dine ønsker og forvandle dem til smukke, skræddersyede smykkegaver. Hendes erfaring og dedikation til håndværket gør hvert smykkeprojekt til en unik oplevelse.

Gammelt til nyt – bliv en del af processen

Guldsmed Øs åbne værksted giver dig mulighed for at være en del af processen. Du kan se dine gamle smykker forvandle sig, og din oplevelse af at være med, bliver også en del af det nye smykkes historie.

Besøg Guldsmed Ø i Skive og få hjælp til at omdanne dine gamle smykker til noget nyt og betydningsfuldt. Lad minderne leve videre i smykker skabt med kærlighed, dygtighed og en forståelse for det, der betyder noget for dig og det menneske, som skal bære smykket.