Skip to main content

Besøg værkstedsbutikken

 i skoven

Træd ind i en smykkeforretning ud over det sædvanlige. Guldsmed Ø ligger i hjertet af Krabbesholm Skov i de smukke bygninger på Resenlund i Skive. Butikken fungerer som åbent værksted med udstilling, så du kan se arbejdet med de rå og ufærdige emner. Har du et gammelt smykke, som skal justeres eller laves om til et nyt? Tag det med på værkstedet og lad os tale om mulighederne.

Et besøg hos Guldsmed Ø

Værkstedsbutikken
i skoven

Værkstedsbutikken
i skoven

Kom forbi i åbningstiden eller aftal tid til et besøg.

Private opening, veninde aftener og firmabesøg

Udover et besøg i værkstedsbutikkens åbningstider tilbyder vi også private openings, veninde aftener og firmabesøg m.m.

Private opening

Har du brug for et privat rum, når du skal se/købe smykker, eller har du svært ved at nå forbi i åbningstiden, så kontakt Marie og høre om mulighederne for en private opening. en god mulighed for et diskret besøg.

Veninde aftener

Er I 4-6 veninder der trænger til nye input, så book en private opening hos Guldsmed Ø. I kommer efter lukketid, og Marie vil fortælle lidt om sit job, de daglige opgaver i butikken og lidt om diamanter. Tag eventuelt smykker med I vil have kigget på. Sæt 1,5 til 2 timer af til denne aften, og book en middag hos Hereford, eller Ballast bagefter, begge er i gå afstand fra Guldsmed Ø.

Firmabesøg og grupper

Er I en større gruppe, max 20 personer, kan vi også finde en løsning på et besøg. Her bliver det mere en snak om hvad der arbejdes med hos Guldsmed Ø, eventuelt kan vi lave en aftale om besøg hos Glaspusteri Gnist i samme omgang.

Unikke oplevelser i nærheden:

Om Guldsmed Ø

Guldsmed Ø er en værkstedsbutik på Resenlund, i hjertet af Krabbesholm Skov. Resenlund er med sine smukke bygninger et besøg værd i sig selv, men har også en interessant historie bag sig. Bygningerne er kendt for at have fungeret som sanatorium i begyndelsen af 1900-tallet…