Skip to main content

Marie Østergaard

Guldsmed, ædelstensfatter og diamantgraderer

Marie Østergaard er guldsmed, ædelstensfatter og diamantgraderer. Værkstedsbutikken Guldsmed Ø ligger i smukke omgivelser i Krabbesholm Skov og er velbesøgt af både lokale og kunder fra hele landet. Håndværket er præget af stor omhyggelighed og interesse for guldsmedefaget. Marie er drevet af at se metaller forme sig til en historie om et menneske, som har lagt sin tillid over til hende og håndværket.

Diamantgradering

Marie Ø er HRD-certificeret diamantgraderer og kan derfor analysere og certificere diamanter. Har du arvet et smykke med en diamant, kan et certifikat være en fordel i forhold til forsikring eller videresalg. Læs mere om diamantgradering.

Om Guldsmed Ø

Guldsmed 2009
Ædelstensfatter 2014
Startede virksomhed i 2013
Åbnede butik på Resenlund i 2018
HRD-Antwerp-certificeret diamantgraderer 2023

Guldsmed i Skive med unikke smykker af guld og ædelsten

Guldsmed Ø er en smykkeforretning i Skive med værkstedsbutik i Krabbesholm Skov. Smykkerne er håndlavet, unikke og balancerer mellem det rå og elegante. Marie Østergaard har specialiseret sig i at skabe tidløse og personlige smykker, som fortæller en historie. Hun tager sig tid til at forstå dine ønsker, så det færdige resultat får et særligt udtryk, uanset om det er personlige smykker, nye unika-smykker, vielsesringe eller forlovelsesringe.

Værkstedsbutik i historiske bygninger

Guldsmed Ø har åbent værksted og butik på Resenlund i hjertet af Krabbesholm Skov. Resenlund er med sine smukke bygninger et besøg værd i sig selv, men har også en interessant historie bag sig. Bygningerne er kendt for at have fungeret som sanatorium i begyndelsen af 1900-tallet. Senere har bygningerne huset døgninsitution, musik- og designskole, og specialskole. Hovedparten af bygningerne er i dag privat ejet og fungerer som lejligheder og erhverv.