Skip to main content
Oplevelser

Gør noget ekstra ud af dit besøg

Venindeaften

Skal der ske noget anderledes? Book en aften hos GuldsmedØ med veninderne, og få butikken helt for jer selv. GuldsmedØ giver champagne og lidt sødt til ganen. Se og prøv de unikke smykker og nyd en aften, helt efter jeres ønsker.

Glaspusteriet Helledie

I de smukke bygninger på Resenlund finder du Glaspusteriet Helledie. Her finder du både unikke glas; alt fra karafler, der er svunget som Limfjordens bølger, til fade og lysestager inspireret af lyset, livet og årstiderne ved Limfjorden. Både butik og arbejdende værksted.

Havnekiosken

Nyd en softice, isvaffel, slik og pølser i udkanten af Krabbesholm Skov. Følg Strandvejen fra GuldsmedØ, så kommer Havnekiosken i højre side af vejen. Bemærk at Havnekiosken er lukket i vinterhalvåret. FMere info på kioskens Facebookside.

Vandre- og Cykelruter

Skal du være i området i flere dage? Der er masser af smuk natur og ruter til vandring eller en cykeltur. Find oversigtskort over hele området hér – rute nr. 16 går lige forbi GuldsmedØ.

Herreaften

Synes du, det er svært at finde den rigtige gave? Book en herreaften hos GuldsmedØ, hvor I har butikken for jer selv. Så kan I roligt stille spørgsmål, uden at have travlt. GuldsmedØ serverer specialøl og lidt til ganen.

Is á Bellas

Smag byens bedste og eneste hjemmelavede is hos Is á Bellas, som ligger ud til legepladsen i forbindelse med Restaurant Strandtangen. Bemærk at Is á Bellas er lukket i vinterhalvåret. Besøg Facebooksiden via dette opslag for at se åbningstider.

VisionKayak

Få en helt uforglemmelig oplevelse i Midtjylland på Limfjordens klare vand ved Skive i helt gennemsigtige kajakker af polycarbonat. Her kan alle, store som små, være med, uanset om I er vant til at komme på vandet eller ej! Bemærk at der ikke er ture i vinterhalvåret.

Shopping i Skive By

Skive byder velkommen til en handelsby med specialbutikker, kædeforretninger, fødevarecentre – alt inden for kort afstand. I Skive bymidte findes den hyggelige gågade, hvor mange butikker byder på en alsidig shoppingoplevelse.

Herefod Beefstouw

Hos GuldsmedØ kan I få et specialtilbud på en lækker 2-retters menu i samarbejde med Hereford Beefstouw, Skive. Kontakt GuldsmedØ for at få den aktuelle tilbudspris, og nyd en aften med storslået menu og udsigt.

Hotel Strandtangen

Skal du være i området i flere dage? På Hotel Strandtangen kan du bo i charmerende omgivelser ved vandet og nyde gourmetmad fra restauranten. Find priser og beskrivelser på hotellets egen hjemmeside ved at klikke dig videre hér.

Skive Fjord Camping

Skal du være i området i flere dage? Overnat på Skive Fjord Camping, midt i naturen og alligevel kun fire kilometer fra centrum og gågaden i Skive by! Bemærk at pladsen er lukket i vinterhalvåret. Læs mere på pladsens hjemmeside.