EVENTS

Attraktivt hotelophold

på Hotel Strandtangen

SE ALLE EVENTS
Overnat på Hotel Strandtangen

Særtilbud for gæster ved Guldsmed Ø

En overnatning i enkeltværelse koster 895,-
mens et dobbeltværelse koster 1075,-
Morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Kommer du/I langvejs fra og har planlagt et besøg hos Guldsmed Ø?

Måske ønsker du at samarbejde med mig om et unikasmykke, eller at puste liv i nogle gamle smykker? Måske vil du overraske din forlovede med et besøg hos os, hvor I kan designe ringene til jeres store dag?

Eller måske har du noget tredje på hjertet?… og lyst til at gøre noget særligt ud af besøgt? Nu har du mulighed for at kombinere dit besøg hos Guldsmed Ø med en overnatning eller et weekendophold på Hotel Strandtangen, med udsigt over fjorden og lige ved skovbrynet, samt flere seværdigheder indenfor gåafstand.

Se butikkens store udvalg af smykker

Hør mere om hvordan gamle smykker kan få nyt liv. Få vejledning om smykkedesign, hvis du ønsker at designe et unika smykke i samarbejde med mig. Benyt specialtilbudet på den lækre 2-retters Guldsmed Ø – Menu, på Hereford Beefstouw, Skive. Og naturligvis et super attraktivt tilbud på overnatning på hotel Standtangen.

Guldsmed Ø, Herreford Beefstouw og Hotel Strandtangen ligger indenfor gå-afstand af hinanden. Der er desuden rig mulighed for at nyde den omkringliggende smukke natur, som også er inspirationskilde for mange af Guldsmed Ø´s smykkedesigns.

ØNSKER DU AT HØRE MERE? – KONTAKT OS HER
Book ophold

Hotel Strandtangen
96 76 08 00
[email protected]

Bestil bord

på Hereford Beefstouw, Skive
97 52 53 25
Book bord online her