Besøg værkstedet - Standvejen 9, 7800 Skive

Smykker med unik historie

I århundreder har vi smykket os med håndlavede smykker. Smykker der fortæller en historie om hvem vi er og hvordan vi relaterer til verden omkring os. I det 21. århunderede er dette lige så gældende som for vores forfædre. Men adgangen til smykker er meget nemmere. I dag er mange smykker smedet med det formål at ramme en stil som er oppe i tiden og være tilgængelig for mange.

Håndværket er kommet i anden række, og levetiden for et smykke er reduceret til en sæson eller en kort årrække.

Kun de smykker som vi har fået af mennesker vi elsker og som markerer en milepæl i vores liv, synes at holde livet fulde længde. Ganske få smykker går i arv. Det er de smykker som indkapsler historie og minder om mennesker vi har mistet. Nogle bliver brugt ved særlige anledninger andre ligger på ubestemt tid i et lukket smykkeskrin.

Hos Guldmed Ø pustes der liv i de smykker som ikke ser dagens lys, på en måde hvor historien og sjæl bevares intakt.

Marie V. Østergaard

Hos Guldsmed Ø er smykkerne inspireret af mennesker, smedet af solid erfaring fra håndværksfaget og udtrykket rodfæstet i den rå nordiske natur.

Guldsmed Marie V. Østergaard er kendt for, med kærlighed og respekt for smykkernes historie, at puste liv i gamle smykker der ellers ikke ser dagens lys. Drømmen om dit nye smykke vækkes til live i tæt samspil med Maries store erfaring og evne for at forstå din vision. Det håndlavede unikasmykke fra Guldsmed Ø, er vidunderlig selvforkælelse eller en personlig gaveidé til én du har kær og gennem hvem, historien kan leve videre.

Marie V. Østergaard er kvinden bag Guldsmed Ø – en virksomhed, som kreerer kvalitetssmykker af eget design i guld og sølv. Guldsmed Ø bestræber sig på at lave smykker, der følger tidens mode med et enkelt, elegant og råt udtryk.

Marie blev uddannet guldsmed i 2009 og færdiggjorde samtidig uddannelsen som ædelstensfatter i 2014. Hun driver til daglig Guldsmed Ø. Hun er praktisk talt vokset op i branchen, da hun er fjerde generation i familievirksomheden Østergaard Ure Guld i Skive.

Om Guldsmed Ø

En ikke helt almindelig smykkebutik

Spadser en tur langs Skive fjord til de smukke og historiske bygninger kaldet Resenlund. Her finder du en af egnens dygtige guldsmede og hendes hyggelige smykkeværksted med tilhørende butik fyldt med håndlavede kvalitetssmykker. Værkstedsbutikken er indrettet i nordisk stil og håndværket er ikke gemt væk i baglokalet, men en integreret del af butiksoplevelsen. Butikken trækker kunder til fra nær og fjern og er absolut et mindeværdigt besøg.

Se alle vores produkter